Takmålning BRF

Takmålning BRF lönar sig i längden

Skapa trivsel och höj värdet på föreningens bostadsrätter med hjälp av en takmålning. Vi kan måla om tak i din BRF så att det blir tryggt, snyggt, säkert och tåligt mot fukt. Vi utför alla former av takservice för bostadsrättsföreningar, inklusive takmålning. Vi lämnar upp till 10 års garanti på alla våra arbeten – detta ger trygghet och är mycket populärt bland våra kunder. 

Är din BRF i behov av en kompetent utförd takmålning? Du är välkommen att kontakta oss redan idag så återkommer vi med offertförslag eller mer information.


Takmålning BRF – målarburk

Svenska tak utsätts för stora påfrestningar

I Sverige får alla hustak utstå en hel del påfrestningar oavsett vilken årstid det handlar om. Varma somrar med soliga dagar varieras med kalla och snöiga vintrar och allt däremellan. Detta orsakar givetvis en hel del slitage på tak. Dessa väderförhållanden gör att behovet av takmålning är stort – och det gäller självklart också bostadsrättsföreningar.

Vi möter behovet av takmålning för BRF varje vecka. Våra tjänster inom takmålning är perfekt anpassade för bostadsrättsföreningar eftersom vi är flexibla och gärna tar oss an både små och stora takjobb. Den gemensamma nämnaren för alla våra uppdrag är i alla fall att bästa möjliga resultat och kundens nöjdhet är i fokus.

Vi utför alla typer av takarbeten

Oavsett vilken typ av hjälp du behöver med ditt tak så är du välkommen att kontakta oss. Vi utför mindre reparationer som större och mindre renoveringar och takmålning. Här kan du läsa mer om våra övriga tjänster.

Att ta hand om taket är en bra investering för en BRF – både på kort och lång sikt. Ett tak som är ordentligt underhållet håller längre och gör att värdet på fastigheten och bostadsrätterna är fortsatt högt. När vi utför en takmålning gör vi det moderna och beprövade tekniker och de bästa varumärkena inom färg. Bostadsrättsföreningens tak kommer att få ny glans och bättre skydd mot vädrets makter om du anlitar oss för en takmålning.

Höj värdet på din bostadsrättsförening med en takmålning