Takmålning

Vi renoverar och säkrar ditt tak

Övriga tjänster

Plåttak

För att kunna montera och reparera vackra och tåliga plåttak samarbetar med Stockholms bästa och mest erfarna plåtslagare. Vi erbjuder bandtäckning, mönsterteckning, korrigerad plåt med mera – behöver du hjälp med plåttak så är det bara att kontakta oss.

Snöskottning och takskottning

Vi är licensierade inom takskottning och kan snabbt vara på plats för att genomföra ett takskottningsarbete. Skriv ett avtal med oss så tar vi hela ansvaret för takskottningen för ett fastighet. Vi tar då ansvar för skador på såväl egendom som tredje man.

Tegeltak

Vi lägger om tak i tegel och andra vanliga takmaterial. Vi underhåller ditt tegeltak och hjälper dig att undvika problem med läckage, fuktskador, mögel och annat som kan skapa problem när ett tak utsätts för hårt slitage. Genom att ta hand om ditt tegeltak slipper du framtida ingrepp som är ännu mer omfattande och kostsamma.

Papptak

Att lägga papptak är en utmärkt lösning såväl vid nyproduktion som renovering. Vi har brandskyddscertifikat och lång erfarenhet av takläggning. Vi kan dessutom erbjuda tätskiktsgarantier upp till tio år.

 

snyggt rött tak

 

Allt inom tak – kontakta oss för ett första möte